Sprawa błaha ale mnie wkurza.. W moim Golfie VI Match 2012 posiadam radio RNS310 oraz moduł bluetooth 5K0035730F (rzekomo high), z radia mam dostęp do wszystkiego.. książka telefoniczna, rozmowy itd.. ale podczas gdy korzystam z bluetooth audio nazwy utworów nie wyświetlają się na radiu, zamiast tego napis "Bluetooth Audio" po środku ekranu radia. Kuzyn ma Leona 2012 z tym samym radiem i nie ma takiego problemu, u niego wszystko wyświetla. Spotkał się ktoś z tym "problemem" i próbował go rozwiązać? Jeśli tak, to co musiałbym zrobić aby wszystko było wyświetlane na ekranie radia? Fakt, nie jest to jakieś super ważne, ale miło by było gdyby było
Moduł Bluetooth a wyświetlanie nazw utworów (RNS310)
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
przemyslawsmolarek
- Niemowa
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI 140KM CFFB
- Localization: kłobucki, śląskie
Moduł Bluetooth a wyświetlanie nazw utworów (RNS310)
Witam serdecznie w moim 1-szym wpisie!
Sprawa błaha ale mnie wkurza.. W moim Golfie VI Match 2012 posiadam radio RNS310 oraz moduł bluetooth 5K0035730F (rzekomo high), z radia mam dostęp do wszystkiego.. książka telefoniczna, rozmowy itd.. ale podczas gdy korzystam z bluetooth audio nazwy utworów nie wyświetlają się na radiu, zamiast tego napis "Bluetooth Audio" po środku ekranu radia. Kuzyn ma Leona 2012 z tym samym radiem i nie ma takiego problemu, u niego wszystko wyświetla. Spotkał się ktoś z tym "problemem" i próbował go rozwiązać? Jeśli tak, to co musiałbym zrobić aby wszystko było wyświetlane na ekranie radia? Fakt, nie jest to jakieś super ważne, ale miło by było gdyby było
- Diesel
- Aktywny
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI CFFB+ 129kW
- Localization: Legnica
Re: Moduł Bluetooth a wyświetlanie nazw utworów (RNS310)
RNS310 nie obsługuje tej funkcjonalności, bez względu na moduł BT. Musisz mieć RNS/RCD 510 lub RNS315.