Menu Service
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Rysiek
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Krakow
Menu Service
Witam. Dostałem od kolegi radio MFD 2 DVD . Po podłączeniu radio gra dobrze ale chciałem sprawdzić czy antena która jest w szybie ( Golf 6 ) i wzmacniacze działają poprawnie . Czy da sie w tym radiu uruchomić menu Service ? Czy da sie podłączyć kamerę cofania ? Czy da sie podłączyć zestaw głośno mówiący ? Bardzo proszę o pomoc . Pozdrawiam Rysiek .
- Tomczyk
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 2.0 tdi
- Localization: Swarzędz
Re: Menu Service
Ad1. Nie wiem
Ad2. Miałem w MFD2 podłączoną kamerę i dodatkowo jeszcze dvd. Potrzebna jest dodatkowa przejściówka- moduł. Jakby co została mi po sprzedaży auta
Ad3. Da się, ale też potrzebny dodatkowy moduł.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Ad2. Miałem w MFD2 podłączoną kamerę i dodatkowo jeszcze dvd. Potrzebna jest dodatkowa przejściówka- moduł. Jakby co została mi po sprzedaży auta
Ad3. Da się, ale też potrzebny dodatkowy moduł.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
-
Rysiek
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Krakow
Re: Menu Service
Witam. Dziekuje za błyskawiczna odpowiedz . Jak jest cena tego modułu do kamery cofania ?