drgajacy reflektor na dziurach
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- misiek1680
- Sympatyk
- Auto: golf 6
- Engine: 1.4tsi 122km
- Localization: Poznan
drgajacy reflektor na dziurach
Witam.Mam problem z drgającym lewym reflektorem gdy jade po naszych rewelacyjnych drogacj.Prawy jest sztywny.
Re: drgajacy reflektor na dziurach
też mi się wydaje, że czasem drga żarówka lewa od świateł mijania..
Tylko, że z Twojego postu wynika, że nam to oznajmiasz, tak?
Ja od siebie dorzucę pytanie: Czy ktoś może miał takie coś u siebie już i zaradził jakoś temu? Wg mnie nie drga to aż tak by warto było rozbierać auto do tego, bo z pewnością trzeba zajrzeć do lampy, ale może akurat komuś się chciało..
Tylko, że z Twojego postu wynika, że nam to oznajmiasz, tak?
Ja od siebie dorzucę pytanie: Czy ktoś może miał takie coś u siebie już i zaradził jakoś temu? Wg mnie nie drga to aż tak by warto było rozbierać auto do tego, bo z pewnością trzeba zajrzeć do lampy, ale może akurat komuś się chciało..
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2013, 23:48 przez kamill, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
Czy mógłbyś porządnie napisać swój post i uzupełnić o jakieś minimum informacji ? Jakie lampy, jakie są dokładnie objawy, co drga, reflektor się rusza czy żarówka/żarnik ?
- shark__
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Piekary Slaskie
misiek1680 pisze:Witam.Mam problem z drgającym lewym reflektorem gdy jade po naszych rewelacyjnych drogacj.Prawy jest sztywny.
Podjedź na stację diagnostyczną i niech ci na szarpaku potrzęsie autkiem a ty sobie sprawdzisz co wprawia strumień światła w drgania