Nie działający spryskiwacz
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
-
8iker
- Nieśmiały
- Auto: MK6
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: pol
Nie działający spryskiwacz
Witam. Mam mk6. Padł spryskiwacz nie słychać silniczka. Gdzie szukać usterki ?
- banny_2006
- Stały Bywalec
- Auto: VW GOLF 6 GTI
- Engine: 1.6 TDI 120 KM CAYC
- Localization: kostrzyn wlkp
Re: Nie działający spryskiwacz
Od bezpiecznika
Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
8iker
- Nieśmiały
- Auto: MK6
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: pol
Re: Nie działający spryskiwacz
Szyb. Sam się naprawił. Chyba coś zamarzłoA-R-T-U-R pisze:Spryskiwacz czego? Szyb? Reflektorów?