Podoba mi się to odkąd to pierwszy raz zobaczyłem, ale 800 zł trochę dużo.karol57 pisze:...I nowe wnętrze.
Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Podoba mi się to odkąd to pierwszy raz zobaczyłem, ale 800 zł trochę dużo.karol57 pisze:...I nowe wnętrze.
Oj tak zdecydowanie.robert11115 pisze:Fajnie , ale teraz do całości bardziej by tu pasował poliftowy wyświetlacz , moim oczywiście zdaniem .
bzykofm pisze:CześćMam nadzieję, że będzie dobrze służył, ciekawi mnie jak panel będzie reagował w niskich temperaturach, przy "zmarzniętym" aucie.
tatian pisze:Wiesław p&p to pasuje? Kupowałeś na ali czy udało się gdzie w pl to wyrwać w dobrych $?
Kolego... w moim samochodzie nie ma nic z Ali... i mam nadzieję, że nie będzie. Kosztowało duuużo poniżej 800 zł jak piszesz...
-- 28 gru 2020, 19:23 --robert11115 pisze:Fajnie , ale teraz do całości bardziej by tu pasował poliftowy wyświetlacz , moim oczywiście zdaniem .
MK6Krystek pisze:jak dla mnie śmiesznie to wyglada z tym radiem, kwestia gustu, a co z ramka? jest taka sama jak reszta dekorów, czy piano black?
pab567 pisze:Wiesiu zapomnij o MIB3. Bardzo Cię proszę. Po prostu zapomnij.
tatian pisze:Wiesiu a jaki jest nr tego panelu 3G8907056C?
Dziękuję.WuBu pisze:tatian pisze:Wiesiu a jaki jest nr tego panelu 3G8907056C?
Cześć...
nie, mój ma numer 3G8 907 044 A XBT od Arteona. Ale pasuje też od Tiguana o nr 5NA 907 044 AJ
To póki co 2 element układanki... być może już niedługo kolejny element...![]()
Pozdrawiam.

mr-fix pisze:Myślałem o tej kierownicy, aż ktoś mi zwrócił uwagę, że wygląda jak uśmiechnięty leniwiec z Epoki Lodowcowej i teraz nie umiem tego odzobaczyć![]()
Świetny mod! I z tego co pamiętam, to jest też wersja z tradycyjnymi przyciskami.
/.