Fajnie że możesz regulować głośność wydechu.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Tomasz_W-wa pisze:NICE![]()
![]()
Fajnie że możesz regulować głośność wydechu.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa

Kamil96 pisze:Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą dokładki dyfuzora. Myślę nad całością w czarnym połysku i pozbyciem się tych bocznych płytek :laugh:

Bansuj pisze:Ładny felunek, witam w klubie zimowych OEM 18"![]()
Gdzie zakupiłeś loga na rączkę, masz może link? Fajnie wygląda
Bisqp pisze:Siemka, mam pytanko skąd zamawiałeś spoiler na klape?bo też mam w planach założyć taki sam do swojego sciro
KOLODZIEJX pisze:Cześć, orientujesz sie co to sa za koncowki wydechu na Twoich pierwszych zdjeciach ? Bo poszukuje takich owalnych ale nie ma nic ciekawego
Hi, could you please help me with the item numbers for the side parking sensor brackets you fitted please, thank you.Kamil96 pisze:Przyszła pora i na mnie. W miejsce RNS510 przybyło Discover Media z DAB+![]()
I cały zestawik z nową kamerą pod Discover, USB z AUX, wzmacniaczem DAB i przewodami:
Teraz chcę się pozbyć złączna media in i aux z podłokietnika, ale ciężko trafić podłokietnik do Scirocco z samym schowkiem.
Jak wiadomo jedna modyfikacja prowokuje kolejną. Miałem w aucie stary moduł PDC, więc musiałem go wymienić. A jak już wymieniać moduł, to na coś konkretnego....
I tak wpadł moduł 1k8 obsługujący PLA 2.0. A skoro moduł obsługuje, to warto by było założyć PLA![]()
Udało mi się kupić całą wiązkę z golfa, więc po małych przeróbkach pójdzie na przód, do tylnej oryginalnej musiałem tylko dołożyć dwie wtyczki bocznych czujników. Wiązkę idącą przez auto zrobiłem nową i tak się prezentują wiązki:
A tutaj cała reszta zestawu, czujniki w poniedziałek jadą do malowania:
Szkoda że zdecydowałem się na to już po pomalowaniu zderzaków. Będzie trzeba dużo bardziej ostrożnie robić otwory na czujniki. Muszę dorobić 2 w tylnym zderzaku i kompletne 6 w przednim, no ale jakoś ogarniemy.
Brakuje mi tylko czujników ABS.