Witam...
Pytanko ma ktoś może schemat bezpieczników wraz z wpiętymi bezpiecznikami ? Dlaczego pytam robiłem kamerę trochę tych bezpieczników się po wypinało i po przestawiało teraz połowa funkcji nie działa,...
I teraz pytanie czy liczba bezpieczników jest zależna od wyposażenia samochodu !?
pzdr
Schemat Bezpieczników Golf 7,5
Moderator: flo
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
- Localization: Warszawa
Re: Schemat Bezpieczników Golf 7,5
No raczej.
https://www.autogenius.info/volkswagen- ... x-diagram/
Może to Ci pomoże, auto do 2018 roku.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
https://www.autogenius.info/volkswagen- ... x-diagram/
Może to Ci pomoże, auto do 2018 roku.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- WuBu
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf VII GTD
- Engine: CUNA 184 KM TDi
mariuszdlu pisze:Witam...
Pytanko ma ktoś może schemat bezpieczników wraz z wpiętymi bezpiecznikami ? Dlaczego pytam robiłem kamerę trochę tych bezpieczników się po wypinało i po przestawiało teraz połowa funkcji nie działa,...
I teraz pytanie czy liczba bezpieczników jest zależna od wyposażenia samochodu !?
pzdr
Nie zrobiłeś sobie zdjęcia bezpieczników wcześniej?
Z którego roku masz auto i co w nim masz... moze Ci pomogę.
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
Zobacz w których miejscach na bezpiecznik masz dwie nóżki do wpięcia, to tam powinien być bezpiecznik, tam gdzie jest jedna nóżka tam nie było bezpiecznika bo nie ma przejścia.
Wartości bezpieczników sprawdzaj z linku, który podałem i tyle.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Wartości bezpieczników sprawdzaj z linku, który podałem i tyle.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa