Bardzo proszę o szczere wypowiedzi kolegów którzy mają takowe założone i je użytkują na codzień
Z góry dziękuję za informację i proszę też o nie zabieranie głosu ludzi którzy ich nie mają i pisanie dziwnych komentarzy
Pozdrawiam Tomek

Tomku zadaj sobie pytanie gdzie jeździsz .Tomeh pisze:Witam, Panowie poczytałem trochę o tych lampach DEPO, ale tak najlepiej jak usłyszę to od was, jak to z tymi lampami jest, czy warto je kupić ? Od razu mówię oryginalny xenon odpada, ze względów na duże koszty całej modyfikacji, dlatego zastanawiam się nad lampami DEPO z alleg...
Bardzo proszę o szczere wypowiedzi kolegów którzy mają takowe założone i je użytkują na codzień
Z góry dziękuję za informację i proszę też o nie zabieranie głosu ludzi którzy ich nie mają i pisanie dziwnych komentarzy
Pozdrawiam Tomek![]()
jarekgk pisze:Jeżeli nie chcesz zakładać ksenonow tak jak ja to lampy depo będą ok tylko tak jak napisał kolega bruno55 musisz włożyć lepsze żarówki. Ja włożyłem Osram i jest lepiej. Auto fajniej wyglada niż na zwykłych i da się jeździć. Lampy DEPO będą Ciebie kosztować około 600 zł i jest to uczciwe do ich jakości i funkcjonalności.
konrado75 pisze:ja sie wypowiedzialem w wiad, jak pamietam pisales i pytales o te lampy niedawno
konrado75 pisze:za 600 to tylko uzywki, lepiej dolozyc i kupic nowe
marmi pisze:Mam drugi komplet lamp depo i powiem tak żarówki nightbreaker i w porównaniu do zwykłych ori lamp świecą lepiej dużo, wygląd to inny temat
kupuj nowe fabrycznie lampy bo nowsze są już poprawione, nie parują i nie zacinają się osłony.
Tomeh pisze:Pany, dlaczego po podłączeniu Lamp DEPO na ledzie wyświetla mi błąd spalonych żarówek 😣 już mam drugi zestaw i nie wiem o co chodzi, czy u was był taki problem ❓ wszystkie żarówki są dobre
A wywal błąd spalonych żarówek postojowych z lewej strony 😣 i nie wiem czy ja mam cos nie tak w aucie, choć na oryginalnych lampach bie ma tego problemu, czy cos z lampami ( 2 zestaw NOWY )