Witam,
Posiadam Golfa VI z radiem RNS-310 oraz białymi zegarami, do tego kierownica wielofunkcyjna.
Niestety w aucie nie ma modułu bluetooth pod fotelem pasażera, a nawet nie widzę wiązki.
Chciałbym zamontować moduł pozwalający na przesyłanie audio z telefonu z Androidem oraz odbieranie połączeń.
Stąd moje pytanie, jaki moduł będzie odpowiedni do RNS-310 zapewniając wyżej wymienione funkcjonalności?
Gdzie najlepiej zakupić taki moduł oraz wiązkę?
Jaki moduł bluetooth do RNS 310?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
BialyGofr
- Nowicjusz
- Auto: vw Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Gorzów Wlkp/Szczecin
Re: Jaki moduł bluetooth do RNS 310?
Dołączam się do pytania. Mam radio rns 310, nie mam kierownicy wielofunkcyjnej. Chciałbym dołożyć moduł Bluetooth żebym miał możliwość połączenie radia z telefonem iPhone, w celu odtwarzania muzyki oraz prowadzenia rozmów
-
ufolsky
- Nieśmiały
- Auto: Golf 6 Variant
- Engine: 2.0 TDI CFHC
- Localization: Poznań
Re: Jaki moduł bluetooth do RNS 310?
hej, ja brałem od tego gościa, napisz na pewno coś zaproponuje
https://sprzedajemy.pl/modul-bluetooth-rns-510-vw-skoda-3c8035730-a-b-c-d-e-wiazka-poznan-2-6bea9f-nr59069466
https://sprzedajemy.pl/modul-bluetooth-rns-510-vw-skoda-3c8035730-a-b-c-d-e-wiazka-poznan-2-6bea9f-nr59069466