Polska instrukcja obsługi
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK6/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
-
pablo1183
- Niemowa
- Auto: Vw golf vi
- Engine: 1.6 tdi 105 km
- Localization: opolskie,dolnośląskie
Re: Polska instrukcja obsługi
Witam wszystkich forumowiczów
Stałem się posiadaczem VW Golf VI 1.6 TDI 105 km
Poszukuję do niego polskiej instrukcji
Mój email
pablo1183@wp.pl
z góry dzięki i pozdrawiam
Stałem się posiadaczem VW Golf VI 1.6 TDI 105 km
Poszukuję do niego polskiej instrukcji
Mój email
pablo1183@wp.pl
z góry dzięki i pozdrawiam
-
Bialy MK6
- Nowicjusz
- Auto: GOLF 6
- Engine: TSI 90KW CAXA
- Localization: Warszawa
Witam Wszystkich,
moje pierwsze prywatne auto po 20 latach jeżdżenia służbowymi i proszę Szwajcar Golf 6 Highline. Czy jest szansa na Polską instrukcję do auta od kolegów ?
mój email: max42men@gmail.com
w marę upływu czasu będę się rozwijał na forum. Pozdro dla wszystkich
moje pierwsze prywatne auto po 20 latach jeżdżenia służbowymi i proszę Szwajcar Golf 6 Highline. Czy jest szansa na Polską instrukcję do auta od kolegów ?
mój email: max42men@gmail.com
w marę upływu czasu będę się rozwijał na forum. Pozdro dla wszystkich
-
mareklimas
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf VI VARIANT
- Engine: 2.0 TDI 140KM
- Localization: Trzebień
Jakby ktoś miał instrukcje to również byłym wdzięczny golfik taki co kolegi wyżej 2.0 TDI 140KM 2010r mail mareklimas@gmail.com
Dzień dobry! Potrzebuję fabryczną instrukcję obsługi VW Golfa VI w języku polskim (pdf). Mam fabryczną instrukcję, ale jest ona w języku francuskim, którego niestety nie znam. Mam też książkę WKŁ ‚Sam naprawiam samochód Volkswagen Golf VI...’, ale w niej nie ma wszystkich informacji, które są w fabrycznej instrukcji. Nie chcę też w ciemno kupować instrukcji dostępnych w Internecie. Będę wdzięczny, jeśli dacie mi namiar na darmową instrukcję po polsku. Pozdrawiam!
- bzykofm
- Aktywny
- Auto: Seat Leon 1P lift
- Engine: 1.9 TDI BLS 195.374
- Localization: Wieniec/Wieliczka
W ASO pytałeś?
-
michal.mb
- Niemowa
- Auto: Golf 6 Variant
- Engine: 1.6 TDI CAYC
- Localization: Warszawa
Dzień dobry,
Poszukuję instrukcji do Golfinki 1.6 TDI 2009 r. Posiada ktoś? Prosze o przesłanie na maila: michal.mb@interia.pl
Z góry dzięki!
Poszukuję instrukcji do Golfinki 1.6 TDI 2009 r. Posiada ktoś? Prosze o przesłanie na maila: michal.mb@interia.pl
Z góry dzięki!
-
yogi1213
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI 140 KM
- Localization: Kraków
Witam serdecznie
Proszę o przesłanie polskiej instrukcji obsługi auta VW Golf 6, 2011 rok produkcji, diesel 2.0 moc 140 HP.
kklaudia2309@op.pl
Dzięki i pozdrawiam
Proszę o przesłanie polskiej instrukcji obsługi auta VW Golf 6, 2011 rok produkcji, diesel 2.0 moc 140 HP.
kklaudia2309@op.pl
Dzięki i pozdrawiam
-
goses
- Nieśmiały
- Auto: Golf VI 2009
- Engine: CBAB
- Localization: Podlaskie
Jakby ktoś miał i mógł przesłać w pdf zeszyt 3.5 "Dane techniczne", oraz 3.3 "Porady" , byłbym bardzo wdzięczny 
djgoses@gmail.com
djgoses@gmail.com
Czy ktoś posiada polską rozpiskę bezpieczników z komory silnika? Nigdzie na forum nie znalazłem...
-
zocho1988
- Niemowa
- Auto: golf 6
- Engine: 1.2 tsi
- Localization: Legionowo
Witam,
czy ktoś ma możliwość wysłania mi w formie PDF na maila instrukcji obsługi do Golfa 6, 1.2 tsi, 77 kw, 105 KM, 2012 rocznik. Wielka prośba o pomoc. Mój mail to artzoc@wp.pl
pozdrawiam
Artur Żochowski
czy ktoś ma możliwość wysłania mi w formie PDF na maila instrukcji obsługi do Golfa 6, 1.2 tsi, 77 kw, 105 KM, 2012 rocznik. Wielka prośba o pomoc. Mój mail to artzoc@wp.pl
pozdrawiam
Artur Żochowski
- Squad1972
- Nowicjusz
- Auto: Vw Golf 6
- Engine: CCZB FSI 155kW 2.0
- Localization: Gdynia
Witam
Poszukuję polskich zeszytów do Golfa 6 GTI z 2011, 2.0TSI 155kW ,zeszyty 3.1/3.2/3.3/3.5,
Bardzo proszę o pomoc. Adres: radek.se@gmail.com
Pozdrawiam
Poszukuję polskich zeszytów do Golfa 6 GTI z 2011, 2.0TSI 155kW ,zeszyty 3.1/3.2/3.3/3.5,
Bardzo proszę o pomoc. Adres: radek.se@gmail.com
Pozdrawiam
Mam nadzieję,że pomogłem.