Witam,
Do tej pory rzetelnie płaciłem w VW za usługę Guide & Inform Basic.
Co stracę (oprócz oficjalnego dostępu do map) rezygnując z tej usługi?
Bo szczerze pisząc nie do końca czuje czy dotyczy ona tylko map czy jeszcze czegoś co funkcjonuje na MIB2?
Pozdrawiam
Guide & Inform Basic
Moderator: flo
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- maartinj
- Forumowicz
- Auto: VW
- Engine: 2.0 TDI CFGC
- Localization: PL
Re: Guide & Inform Basic
.....to cały carnet czyli :
pogoda, korki, szukanie celów specjalnych
wysyłanie celów z konta carnet na nawigacje
pogoda, korki, szukanie celów specjalnych
wysyłanie celów z konta carnet na nawigacje
-
robert11115
- Aktywny
- Auto: golf 7
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Tychy
Mapy online stracisz , co wg mnie jest super sprawą , lepsze jak google mapy.
- wolfmar
- Sympatyk
- Auto: Golf 6 i Golf 7
- Engine: 1.6 i 1.5 TSI
- Localization: Śląsk
Do niedawna też tak myślałem ale miałem w okolicy rozbudowę struktury drogowej i mapy googla widziały zmiany do tygodnia a wbudowane przez kilka miesięcy nie. Chyba dopiero zobaczą wraz z nową wersją map...