Śląsk- spot
Regulamin forum
Informacje o zbliżających się spotach, spotkaniach, zlotach lub imprezach, których waszym zdaniem nie można opuścić.
Pamiętaj:
Informacje o zbliżających się spotach, spotkaniach, zlotach lub imprezach, których waszym zdaniem nie można opuścić.
Pamiętaj:
- Można zamieszczać informację o dowolnej imprezie związanej z motoryzacją.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Śląsk- spot
Ktoś chętny na spota w ten weekend w rejonie Tychów, Cz-Dz lub B.-B.?
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Re: Śląsk- spot
Niestety w ten weekend znikam na nartki ale ze trzy weekendy możemy powrócić do tematu. Każde z miejsc które wymieniłeś nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Ja z mojej strony namówię kolegę który zapewne czyta to forum ale na razie siedzi cicho
- śmiało Tomuś nikt nie będzie krzyczał
.
Ty postaraj się namówić kolegę z Biela (Kozo), posłuchamy jak u niego to DSG działa o ile do tego czasu nie naprawi.
Ty postaraj się namówić kolegę z Biela (Kozo), posłuchamy jak u niego to DSG działa o ile do tego czasu nie naprawi.
My TSI
- tompear
- Administrator
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM
- Localization: Gliwice
golf6.pl pisze:... Ja z mojej strony namówię kolegę który zapewne czyta to forum ale na razie siedzi cicho- śmiało Tomuś nikt nie będzie krzyczał
....
Tak, wiem że to o mnie chodzi. Czuję się namówiony ale też dopiero w kwietniu, najlepiej w drugiej połowie.
- kakaruto
- Mieszkaniec
W takim razie rozpocznę konkretyzowanie od daty - co powiecie na 14-15 (do wyboru). Jak będziemy znali datę, ustalenie miejsca będzie tylko formalnością
My TSI
W ten weekend ktoś chętny?
- kakaruto
- Mieszkaniec
bardzo chetnie ale nie wiem czy sie wyrobie. Najwczesniej w niedziele, powiedz gdzie. Moge potwierdzic swoja obecnosc ale dopiero jak wroce do polski, mysle ze do niedzieli poludnia
My TSI
Napisz na PW swojego maila, a się dogadamy co do miejsca.
Pozdro
Pozdro
- kakaruto
- Mieszkaniec
Myślę że najlepiej się tu dogadywać co do miejsca - a na pw zaraz poślę namiary
My TSI
Od Tychów, aż do Bielska mnie pasuje.
Również dzięki i do kolejnego. Mam nadzieję, że w większym gronie.
Kiedy znowu jakiś spot? Może coś większego tym razem?
mich pisze:Kiedy znowu jakiś spot? Może coś większego tym razem?
pewnie tylko niech mi wreszcie ASO auto zwróci
- lynx07
- Stały Bywalec
- Auto: Golf VI GTI
- Engine: 2.0 TSI 210KM
mich pisze:Kiedy znowu jakiś spot? Może coś większego tym razem?
Jak coś większego, to może i ja się dołączę, choć nie ze Śląska, lecz z Małopolski
- kakaruto
- Mieszkaniec
A co myślicie o spotkaniu podczas najbliższej imprezy z cyklu ogólnopolskiego zlotu grupy VAG - majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie.
W Nysie tylko jedną szóstkę udało mi się wypatrzeć, a miło by było w większym gronie się spotkać.
W Nysie tylko jedną szóstkę udało mi się wypatrzeć, a miło by było w większym gronie się spotkać.
My TSI
-
Popielniczka
- Nieśmiały
- Auto: mk 6
- Engine: 2.0 TSI 255km+
Byłem na tym torze 2 tyg temu, jechałem z Gliwic 5h, i to naprawde szybko, autem mającym 500km , pozatym drogi to tragedia! Golfem bym ciorał, także ja się tam napewno nie wybiore 
- lynx07
- Stały Bywalec
Tak sobie pomyślałem, jeśli oczywiście znalazłoby się choć kilka osób dysponujących czasem, żeby np. w jakiś weekend zrobić spot z noclegiem w jakimś fajnym miejscu, oczywiście jakiś pensjonat/hotel z bezpiecznym parkingiem coby nasze autka mogły sobie spokojnie odpoczywać 
- kakaruto
- Mieszkaniec
Uważam że to świetny pomysł. Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny to proponuje się tu ujawnić.
Moja alternatywną propozycją, zamiast Hotelu - namiot/auto (odpada problem pilnowania autka - szczególnie w opcji spanie w aucie), miejsce spotkania Czechy Brno przy okazji wyścigów SBK - więcej info http://forum.golf6.pl/zloty-spoty/sbk-world-championship-brno-20-22-vii-2012-t17.html
Wieczorkiem świetna atmosfera przy lokalnym piwku a w dzień można pooglądać konie pędzące po betonie.
Może i jest opcja z jakimś hotelem/kwaterą - ale pola namiotowe są tuż obok toru i na jedną nockę naprawdę da się przeżyć
Moja alternatywną propozycją, zamiast Hotelu - namiot/auto (odpada problem pilnowania autka - szczególnie w opcji spanie w aucie), miejsce spotkania Czechy Brno przy okazji wyścigów SBK - więcej info http://forum.golf6.pl/zloty-spoty/sbk-world-championship-brno-20-22-vii-2012-t17.html
Wieczorkiem świetna atmosfera przy lokalnym piwku a w dzień można pooglądać konie pędzące po betonie.
Może i jest opcja z jakimś hotelem/kwaterą - ale pola namiotowe są tuż obok toru i na jedną nockę naprawdę da się przeżyć
My TSI
- lynx07
- Stały Bywalec
Co to to nie... Wystarczy mi,że widuję motory na drogach, a specjalnie za nimi nie przepadam. Koła muszą być 4 
- kakaruto
- Mieszkaniec
lynx07 pisze:Koła muszą być 4
i to najlepiej z napędem na każde W takim razie czekamy aż się więcej osób ujawni i mam nadzieje że uda się zorganizować jakieś spotkano wzorem eR grupy z vwgolf
My TSI
- lynx07
- Stały Bywalec
Fajnie by było jakby się nas chociaż 4-5 zebrało 
- tompear
- Administrator
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM
Jestem jak najbardziej za. Tylko trzeba jakiś termin dopasować. No i miejsce.
- lynx07
- Stały Bywalec
No to na razie już nas jest trzech
Co do terminu to pewnie jakiś weekend byłby dla większości najbardziej dogodny. A co do miejsca to mnie osobiście na razie nic ciekawego nie przychodzi, czekam na propozycje.
Tylko myślę, że może lepiej nie jakiś taki wielki zlot Vag'ów tylko tak kameralnie, bardziej elitarnie 
Też jestem chętny. Może znowu tychy?
- lynx07
- Stały Bywalec
W środę przed południem będę w okolicach Śląska, jakby ktoś był wolny to czekam na propozycje miejsca na ewentualnego mini-spota