gregorji pisze: Ale ważne że ... mi się podoba ;p
i mi
Dlatego czekam na więcej fotek
gregorji pisze: Ale ważne że ... mi się podoba ;p
jmf pisze:Panowie, rada ode mnie co do wyświetlacza premium - zdecydowanie zamawiajcie. Jeśli już zamówiliście zwykły, to dzwońcie zmieniać zamówienie. Dopłata jest śmieszna, a będziecie na ten element samochodu patrzeć przez cały okres użytkowania.
Dodam tylko, że piszę na bazie doświadczeń z MK6, a nie MK7, ale wrażenia powinny być tu i tu prawie identyczne.
joel pisze:No wiem,że wygląda fajnie. Ale ziarnko do ziarnka.... i jest niezła sumka. A jak wygląda ten zwykły? Taki sam,tylko czarnobiały czy różni się wyświetlaniem?? Gregorji, dałbyś radę podesłać fotki? albo macie może gdzieś zdjęcia/ filmy jak to wygląda?
joel pisze:No wiem,że wygląda fajnie. Ale ziarnko do ziarnka....
jmf pisze:joel pisze:No wiem,że wygląda fajnie. Ale ziarnko do ziarnka....
Dobra, ale mówimy o kwocie 540 zł...
jmf pisze:Wiem jak to działa, bo sam przerabiałem - na etapie zamówienia każde 500 zł wydaje się znaczącą wartością, a po miesiącu od odebrania zapłaciłoby się i 2000 zł, żeby jakiś "ficzer" jednak mieć.

gregorji pisze:To podeślij kanałBo ten akurat sam nagrywałem
Co do prezencji samego wyświetlacza jest to oczywiste że wygrywa kolorowy. Jednak dla mnie czarno biały jest w 100 % wystarczalny
gregorji pisze:A co do benchmark'a to już znalazłemten wcześniejszy link rozumiem że z twojego kanału
joel pisze:Witam! Namówiliście mnie i ...domówiłem ten kolorowy komputer i przyciemniane szyby ;P
nie będziesz żałował Gumis6 pisze:Tak to jakaś blaszka przy turbo ale są różne rodzaje silnków i blaszka została zmodyfikowana do jednego typu silnków. Do silnika w moim aucie jeszcze nie zmodyfikowano tego elementu. Na jezdzie testwej jeżdziłem na 18. Wrażenia bardzo fajne. Zreszta Golf świetnie się prowadzi i w moim odczuciu na równi z focusem. A co do spalania to jest rewelacyjnie. Jak do tej pory nie przekroczył mi spalania na poziomie 7 litrów. Po mieście komputer wskazuje ok 6.5 litra a po trasie ok 5.4l. Są to wartości wyższe niż katalogowe ale myśle że i tak bardzo dobre biorąc po uwagę moc silnika (140KM). Zreszta wszyscy producenci zaniżają w katalogach dane dotyczace spalania. Mam przejechane ponad 8000 tys i z silnikiem nie ma żadnych problemów. Pracuje cicho no i jest bardzo dynamiczny. Zresztą w MK7 silnik to zupełnie inna konstrukcja niż w MK6 więc może już nie będzie się psuł. Tak jak wsponiałem wyżej zainwestuj w przedłużenie gwarancji. Najlepiej na maksymalny czas. Będziesz miał spokojną głowe przynajmniej przez 5 lat. Ja przedłużyłem o rok i myślę, że to trochę za mało biorąc pod uwagę, że już sprzęgło padło:)