jarekgk pisze:Ja u siebie mam kodowanie długie i była możliwość wlaczenia/wyłączenia domykania szyb.
Nie ma takiej możliwości. Kolega bajki pisze.
Moderator: BRUNO55
jarekgk pisze:Ja u siebie mam kodowanie długie i była możliwość wlaczenia/wyłączenia domykania szyb.
Arek_VI pisze:jarekgk pisze:Ja u siebie mam kodowanie długie i była możliwość wlaczenia/wyłączenia domykania szyb.
jarekgk pisze:Arek_VI pisze:jarekgk pisze:Ja u siebie mam kodowanie długie i była możliwość wlaczenia/wyłączenia domykania szyb.
Kolega z forum tberent u którego byłem też się mega zdziwił że mam kodowanie długie w sterownikach za równo lewym jak i prawym. Lewy na od GVI a prawy od LII. Nie pamiętam już teraz dokładnie gdzie ale jak odznaczyłem jakiś bajt to przy otwieraniu szyby mi się uchylały. Nie znam się jak kolega Arek_VI, ale tak było.
Diabo pisze:..... Oświetlenie otoczenia jak i składanie lusterek muszę zakodować, na razie nie mam jak, szukam odpowiedniego kabelka, co by działał z moim autem, rocznik 2013. Może ktoś zaproponuje jakiś tani typ.
Arek_VI pisze:Diabo pisze:..... Oświetlenie otoczenia jak i składanie lusterek muszę zakodować, na razie nie mam jak, szukam odpowiedniego kabelka, co by działał z moim autem, rocznik 2013. Może ktoś zaproponuje jakiś tani typ.
VCP za 844,00 zł. Taniej nie ma.
[/quote]kkmw24 pisze:Czy lusterko od Golfa 6 cabrio będzie pasowac do hatchback'a??
kubajabko pisze:Lusterko w kombi jest takie jak w golfie V

piekara pisze:Cześć. Będę wymieniał lusterka na składane.
Czy muszę też wymieniać wiązki w drzwiach?
Nie jest to tu w żadnym poście napisane a sprzedawca wysłał mi je też i twierdzi, że muszę je wymienić.
W lusterkach będę wymieniał kierunkowskazy na dynamiczne i światełka na ledowe.
piotr64 pisze:Witam posiadam fabrycznie składane na 5k0959701/702e chcę wymienić na gen 4 3c0 czy ktoś wymieniał tak by działały poprawnie golf 6 HB 4 drzwi dzięki