Hej,
Mam RCD310 i dołożony moduł media-in i problem polega na tym, że jak jest wpięty pendrive to znika opcja AUX, muszę pendrive wypiąć, aby się znów pojawiło.
AUX jest wpięty wg. tego schematu:
https://2.bp.blogspot.com/-VotUA6l1FlY/ ... hemat1.jpg
Próbowałem zmienić kodowanie w VCDS, ale nic to nie dało.
Da się coś zrobić, aby to zadziałało?
Chcę dołożyć sobie zewnętrzny moduł BT wpinany pod AUX, ale nie chcę ciągle wypinać pendrive.
RCD310 media-in usb i aux - wybór
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę