RNS-510 po zmianie softa czarny ekran
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- jago1234
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 205KM
- Localization: Bielsko
RNS-510 po zmianie softa czarny ekran
Witam, mam problem, otóż posiadałem pierwotnie RCD 510 i zastąpiłem go RNS 510 w golfie 6. Wgrałem softa 4120A i działał, po czym wgrałem 5269 i i wyskakuje czarny ekran. Tzn widać logo VW, potem gaśnie i zero kontaktu. Miał ktoś może już coś takiego?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2014, 21:33 przez jago1234, łącznie zmieniany 2 razy.