Witam
Posiadam golfa 6 plus z 2012, czy moge smialo brac ten zestaw z linka I bedzie mi to dzialac z RNS310.
dzieki za odpowiedz
Marcin
http://www.aliexpress.com/item/OEM-OPS- ... 61375.html
Czy mi ten zestaw PDC/OPS podpasuje?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
-
sc0rpion
- Nowicjusz
- Auto: golf6 plus
- Engine: 1.4 TDI
- Localization: DGL
Re: Czy mi ten zestaw PDC/OPS podpasuje?
Naprawde nikt nie wie?
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
Z elektroniką z tamtych stron może być rożnie.
Ja na Twoim miejscu skontaktował bym się z naszym krajowym producentem gotowych zestawów tego typu.
http://www.carsystems.pl/
Zadzwoń do nich i się dopytaj co i jak.
Możesz kupić sterownik używany a wiązkę i czujniki nowe z tej firmy.
Wybór należy do Ciebie.
Ja na Twoim miejscu skontaktował bym się z naszym krajowym producentem gotowych zestawów tego typu.
http://www.carsystems.pl/
Zadzwoń do nich i się dopytaj co i jak.
Możesz kupić sterownik używany a wiązkę i czujniki nowe z tej firmy.
Wybór należy do Ciebie.
Baster
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
Dokladnie tak, ja kupilem u chinczyka wiazke do xenonow i nie byla plug and play tylko musialem ja dostosowac zeby odpowiadala fabrycznemu polaczeniu, takze w tym przypadku moze byc podobnie. A dodatkowo nie bedziesz mial od sprzedajacego zadnej pomocy w razie problemu. Jedyny plus to ze masz kable na wymiar i wszystkie wtyczki.
- ghost_rider
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf MK6
- Engine: 2.0TDI 110KM
- Localization: UK
Ten zestaw moge polecic bo kupilem of nego ten sam do mojego auta.
http://www.aliexpress.com/item/VW-Golf- ... 45412.html
Ten sprzedawca tez ci wysle instrukcje montazu do tego rowniez. Wszystko w tym zestawie pasuje bez problemu.
http://www.aliexpress.com/item/VW-Golf- ... 45412.html
Ten sprzedawca tez ci wysle instrukcje montazu do tego rowniez. Wszystko w tym zestawie pasuje bez problemu.
-
sc0rpion
- Nowicjusz
- Auto: golf6 plus
- Engine: 1.4 TDI
- Localization: DGL
Hej
Ja potrzebuje jedynie tył, przodu nie bede dokladal, zderzak w sumie mam juz z czujnikami. Czy to jest tak ze czujniki musza pasowac pod konkretny modul czy to obojetne jaki modul sie kupi? Moze faktycznie kupie jedynie sama wiazke a modul pod moje czujniki gdzies uzywke od handlarza w Polsce?
Pozdro
Marcin
Ja potrzebuje jedynie tył, przodu nie bede dokladal, zderzak w sumie mam juz z czujnikami. Czy to jest tak ze czujniki musza pasowac pod konkretny modul czy to obojetne jaki modul sie kupi? Moze faktycznie kupie jedynie sama wiazke a modul pod moje czujniki gdzies uzywke od handlarza w Polsce?
Pozdro
Marcin
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
sc0rpion pisze:Hej
Pozdro
Marcin
zadzwoń do carsystems i zapytaj ile sama wiązka u nich kosztuje.
pomimo ze wiele nie mają na stronach to jak pogadasz to sprzedadzą.
Baster