Witam,
Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi sprawdzić w Etce czy emblemat z tyłu występuje cały w komplecie z zamkiem, czy sam jako nakładka z chromem VW i jak to wymieniają.Po zimie zauważyłem że w jednym miejscu na emblemacie schodzi chrom i nie jest to nalot, czy też korozja.Auto jeszcze 2 lata na gwarancji, ma troszkę ponad rok.
Emblemat VW tył - w komplecie z zamkiem, czy jako nakładka
Moderator: flo
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Re: Emblemat VW tył.
Oddzielnie. Podważyć i wyjdzie, ale siedzi bardzo mocno.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
- lyngso
- Aktywny
- Auto: VW Golf 7
- Engine: 1.4 TSI 150KM
- Localization: lubuskie
Witam
To jak na gwarancji, to zgłoś kolego do wymiany
Pozdrov
To jak na gwarancji, to zgłoś kolego do wymiany
Pozdrov
Na dalekie dystanse Audi A6 C7
Wokół komina Golf 7
Wokół komina Golf 7
- amargro
- VIP
- Auto: VW Golf 7 DSG
- Engine: CZDA 1.4TSI 150KM
- Localization: mazowieckie - WWL
Niech ASO wymieni, ale jeśli chcesz to numery katalogowe, w zależności od daty produkcji: 5G0853617, 5G0853617A
-
zaako
- Nieśmiały
- Auto: VW GOLF 7
- Engine: CZCA
- Localization: Szklarska Poreba
Re: Emblemat VW tył - w komplecie z zamkiem, czy jako nakład
Dziękuję,
Oczywiście zgłoszę na gwarancji.
Oczywiście zgłoszę na gwarancji.