Zakup samochodu - sprawdzenie po VIN
Moderator: rafaello
Regulamin forum
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
pedros83
- Sympatyk
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI 110 KM
- Localization: Warszawa
Zakup samochodu - sprawdzenie po VIN
Witajcie, zastanawiam się nad zakupem Golfa VII 1,6 TDI i posiadam nr VIN samochodu. Czy macie możliwość sprawdzenia historii samochodu? Obecnie posiadając Golfa VI i chcąc dowiedzieć się na temat jego historii, ASO odesłało mnie do centrali w Poznaniu, iż do nich należy uderzać i prosić, czy się zgodzą.
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
Re: Zakup samochodu - sprawdzenie po VIN
Szukaj na touran klub polska
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka