Czy lampy o tych numerach są takie same??

Moderatorzy: BRUNO55, ryba113

Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
grzesiek8630
Nowicjusz
Auto: VW Golf 6 Variant
Engine: TDI 2.0 CR 140KM
Localization: pomiechowek

Czy lampy o tych numerach są takie same??

Post autor: grzesiek8630 »

Jak w temacie mam uszkodzoną lampę przednia prawą (bixenon skrętny). U mnie występuje nr orginału 5K1941754B. Jednak takowe są tylko 2 szt na portalach i w cenach 1100zł. Natomiast za połowę ceny występują lampy o nr 5K1941752C. Obydwa wg opisu to bixenony skrętne. Teraz moje pytanie czy kupując te tańsze będą pasowały??
Awatar użytkownika
marmi
Mieszkaniec
Auto: VW Golf 6
Engine: 2.0 TDI CR CBDC
Localization: katowice

Re: Czy lampy o tych numerach są takie same??

Post autor: marmi »

To sa te same lampy po prostu numer 5K1941752C jest starszy i lampa zamienia się na 5K1941754B
ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie”