Witam!
Nie działa mi regulacja świateł z lewej strony.lampa różni się od prawej obudowa.
Moje pytanie jest takie ,czy ktoś założył zamiennik bez elektrycznej regulacji?czy są takowe?
Regulacja poziomu swiatel
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
Re: Regulacja poziomu swiatel
Nie ma. Wszystkie lampy mają wbudowane silniczki. Depp chyba nie miało ale było kompatybilne z OEM.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
-
ernidm
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 16 v
- Localization: Swidnica
Dzięki .moja lampa jest firmy hella
Gdzie znajduje się silnik regulacji w tej lampie
Gdzie znajduje się silnik regulacji w tej lampie
-
Maciek
- Forumowicz
- Engine: CAYC 1.6TDI
- Localization: Mikolajki
Miałem hella była na pierwszy montaż dana, następnie wyleciało valeo, a teraz mam depo. Każda w tym samym miejscu ma regulacje założona. Jeżeli chodzi o jakość światła to valeo depo i hella niestety wypada najgorzej. Plastik miał jakaś dziwna strukture