Koło zapasowe - MK6

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113

Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Uwaga:
ODPOWIEDZ
goses
Nieśmiały
Auto: Golf VI 2009
Engine: CBAB
Localization: Podlaskie

Koło zapasowe - MK6

Post autor: goses »

Witam, mam pytanie o koło zapasowe w Golfach VI, czy są wersje z kołem pełnowymiarowym?
ponieważ u siebie mam dojazdówkę 15", a wcześniej miałem Golfa IV w którym było pełnowymiarowe koło 16", myślałem by przełożyć hehe 8-) ale wytłoczenie bagażnika za płytkie i podłoga byłaby nie równa..

dodatkowo nie mam w tej dojazdówce żadnej wytłoczki, więc podnośnik i klucz do kół leży luzem, co średnio mi się podoba, stąd też pytanie czy jest wytłoczka do dojazdówek 15" ? jaki kod na to, gdzie to można nabyć :-k
rafal111
Nieśmiały
Auto: VW Golf 6
Localization: Gliwice

Re: Koło zapasowe - MK6

Post autor: rafal111 »

Ja mam pełne koło. Jest wytłoczka ze styropianu i po bokach też taki styropian ze schowkami pod wykładziną bagażnika.
goses
Nieśmiały
Auto: Golf VI 2009
Engine: CBAB
Localization: Podlaskie

Re: Koło zapasowe - MK6

Post autor: goses »

Ok, to dziwne że robili dwie wersje, ciekawe czym to spowodowane...

Czy ktoś wie czy jest taka wytłoczka do koła dojazdowego 15"? jaki kod? bo na necie tego sporo a nie chciałbym złego kupić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe”