Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce
Moderator: flo
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce
Ostatnio zauważyłem, że przyciski do włączania lampek na podsufitce tylnej kanapy nie są podświetlane tak jak te cztery z przodu dla kierowcy. Może błaha sprawa ale nie zwróciłem wcześniej na to uwagi czy tak po prostu jest czy coś się zepsuło. Jak jest u Was?
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Re: Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce
Nie ma podświetlanych tylnych przycisków fabrycznie, jedynie sam możesz przerobic...
-
wlado78
- Aktywny
- Auto: golf 5
- Engine: BSE
- Localization: dolnoslaskie
mozna zrobic ale to potrzebne jak dziura w moscie
Wiem to niepotrzebne, ale nie jeżdżę z tyłu jako pasażer to zwątpiłem czy podświetlenie działało i już się zepsuło:)