Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce

Moderator: flo

Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Darek83
Nowicjusz
Auto: VW Golf 7
Engine: 1.2 TSI 110KM

Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce

Post autor: Darek83 »

Ostatnio zauważyłem, że przyciski do włączania lampek na podsufitce tylnej kanapy nie są podświetlane tak jak te cztery z przodu dla kierowcy. Może błaha sprawa ale nie zwróciłem wcześniej na to uwagi czy tak po prostu jest czy coś się zepsuło. Jak jest u Was?
Awatar użytkownika
marmi
Mieszkaniec
Auto: VW Golf 6
Engine: 2.0 TDI CR CBDC
Localization: katowice

Re: Podświetlenie przycisków lampek na podsufitce

Post autor: marmi »

Nie ma podświetlanych tylnych przycisków fabrycznie, jedynie sam możesz przerobic...
VW GOLF VI 2.0TDI CR BLUEMOTION

Obrazek

Twój uśmiech...to już nie wróci
wlado78
Aktywny
Auto: golf 5
Engine: BSE
Localization: dolnoslaskie

Post autor: wlado78 »

mozna zrobic ale to potrzebne jak dziura w moscie
Darek83
Nowicjusz
Auto: VW Golf 7
Engine: 1.2 TSI 110KM

Post autor: Darek83 »

Wiem to niepotrzebne, ale nie jeżdżę z tyłu jako pasażer to zwątpiłem czy podświetlenie działało i już się zepsuło:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie”